pátek 29. září 2017

Kenwood radiostanice

Kenwoodov novi analogni PMR4radio. Nije potrebna dozvola za rad. Multi protocol digitalna i FM analogna radio stanica. NXDN Konvencionalni rezim rada.


Kenwood radiostanice

Veliki izbor polovnih i novih radio primopredajnika i dodatne opreme. Mikrofon za radio stanice model KENWOOD MC-60A ima pred. Amaterske radio stanice. Stanica ima mogućnost memoriranja 1kanala.


We cover all major technologies and protocols: dPMR, DMR. Kategorije i dodatna polja. Naime radi se o tome da ne mogu da isprogramiram tj da umemorisem. Servisiramo i radio stanice ostalih proizvođača: YAESU, KENWOOD, ICOM, ALINCO.


Programiranje svih vrsta uređaja iz proizvodnog programa YAESU. Nove i polovne FM radio stanice i toki-voki uređaji za radioamatere, prodaja. Pogledajte.


Kenwood radiostanice

Ulazi u način rada za postavljanje funkcije. Ručne primopredajne radio stanice, fiksne i mobilne ( montirane u vozila ) kao i repetitorska. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!


Baterije za radio stanice - LitiCo doo Niš. Reparacija baterija za radio stanicu kvalitetnim baterijskim ćelijama.


DUKEN je autorizovani distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju. Nudimo zamenske baterijske. Z amatérských (HAM) radiostanic a příslušenství nabízíme především kompletní sortiment firmy Icom, jejímž.


CD plejer za one koji žele da slušaju radio stanice i muziku sa klasičnih medija. Oni su ili najtraženiji ili. Kratak opis: Izlazna snaga 5W, dometa.


Za analogne radio stanice, PMR kanali se odnose na sledeće. Memorisanje FM radio stanica (funkcija Preset Memory). Možete da memorišete najviše FM stanica kao omiljene stanice. OEM, amaterske radio stanice, profesionalne voki-toki i standarda DECT bežičnog.


Radio stanice i radio -amaterska oprema. Baofeng radio stanice malo koristene idu sa punjaca. Zobrazeno výsledků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky