čtvrtek 23. března 2017

Aquacup mouse 60

Konstrukční charakteristiky těleso čerpadla z litiny. Záhrada › Čerpadlácerpadla. Těleso čerpadla z litiny, oběžné kolo z mosazi a měděné vinutí motoru. Centrifugal pumps with built-in thermal protection in the motor winding.


Pump housing made of cast iron, brass impeller and copper winding. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kategorie: Dům a zahrada.


Bazény a vodné športy. Sací schopnost čerpadel 5m. Dostupnost: do dnů. Porovnejte si ceny z. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!


Kč ( Nejsme plátci DPH ). Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů. MOUSE Q odstředivé čerpadlo AquaCup. Cena (PHE), Cena dop. Dopravní výška Hmax=m.


Odstředivé čerpadlo v provedení. Výrobce: AQUA CUP - AQUACUP čerpadla. Ako si vybrať domácu vodáreň? Odstredivé čerpadlá v prevedení motora 2V so zabudovanou tepelnou.


U modelu BZ těleso čerpadla z bronzu. Fontánová čerpadla s 10m připojovacím kabelem, s propiratelným filtrem, s dvěma tryskami a ventilem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky