pátek 14. února 2020

Prodam blackberry

Prodam blackberry

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. BlackBerry 13ks funkční CZ men. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů blackberry. Minecraft za XBOX ONE. Ljubljana ali po pošti. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Kupujte výhodně a levně. Sections of this page. Vredu ohranjen, kakšna praskica se najde. Prodam blackberry keyone sive barve. Baterija zdrži več kot dan.


V idealnom sostoyanii. Neseryoznix proshu ne bespokoit. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE. Můžete tak například nabíjet až. Nokia - prodám retro mobily Nokia, Sony Ericsson včetně nabíječek, stojan. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej. Je na něj ještě záruka. Telefon je ve 100% stavu. Cena: 40CZK bez DPH: 4000. Dostupnost: Skladem, expedice do 48hod. Hlídacího psa mohou využívat pouze registrovaní.


Prodám tohoto krasavce a parádní stroj. USB kabel,zapakirane slušalke in polnilec. Ještě v záruce do 23. LTE,NFC,2GB RAM v hezkém stavu, komplet balení,záruční list, s krabicí.


Prodam blackberry

Možnost instalace android aplikací. BLACKBERRY QČRNE BARVE - 190€NOV-GARANCIJA ŠE LETI. ORIGINAL ŠKATLA Z VSO DODATNO OPREMO. Nejlepší obchod s mobilními telefony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky