pátek 16. července 2021

Xiaomi bluetooth speaker

Veškeré informace o produktu. A to navíc v kvalitě, o které se Vám. Opotřebení: Vlasové škrábance. Mi Bluetooth Speaker, připojení Bluetooth 4. Kompaktní design a nízká.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jackmm, s baterií. Bezkontaktní doručení. Menší, ale stejně šikovný “Outdoor Bluetooth Speaker mini” nabízí velmi praktické funkce za poměrně rozumnou cenu.


Na úvod určitě stojí za. Je-li plně reproduktor ponechán bez použití, dojde po čase k jeho samovolnému vybití. Reproduktor nevystavujte povětrnostním podmínkám – přímému.


Bezdrátový reproduktor se řadí mezi bohatou škálu příslušenství výrobce Xiaomi. Díky svému zpracování a malým rozměrům. Zařízení je vybaveno.


Xiaomi bluetooth speaker

Tento ideální společník na cesty je vyroben z kvalitních materiálů, je vybavený 2x 3W reproduktory, má výdrž přehrávat až 8. Zboží skladem zasíláme okamžitě. S výborným výkonem i kvalitou zvukové reprodukce. Speaker not only has fashionable appearance, but also has powerfu Zobrazit více.


Naše cena s DPH: 9Kč. Buy xiaomi bluetooth speaker at Best Prices - Amazon. Xiaomi Bluetooth Speaker Online in India. Popis: Zcela nový, nepoužitý. Full metal casing, dressed in classic colors. The smooth metal housing has gone through metal stamping, polishing, sandblasting, anodized oxide coloring.


Xiaomi bluetooth speaker

Technické specifikace: -Rozhraní: Bluetooth : 4. Jmenovitá impedance: ? Objednáte-li si zboží do 11:expedujeme ještě tentýž den nebo připravíme téhož dne k osobnímu odběru - napíšeme vám e-mail. Square Box Speakers MPPlayer Pocket Audio Support Handsfree TF Card AUX-in for. Podporuje bezdrátové spojení přes bluetooth, kabelový AUX.


Tento bezdrátový reproduktor je zvukově čistší a přirozenější než typické Bluetooth reproduktory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky