úterý 30. května 2017

Čd wifi on board portál

Zábavní portál v railjetech je v provozu, cestující můžou sledovat filmy. Wi-Fi připojení k internetu v současnosti nabízí více než 5vlaků. Wi-Fi ve všech sedmi vlacích tento týden.


Všech sedm netrakčních jednotek ČD railjet už také nabídne cestujícím bezplatné připojení k internetu prostřednictvím služby ČD WiFi. Zřejmě nejste připojeni na ČD Rejdař Wi-Fi dostupné v každém vlaku. Cestující si na svém zařízení s Wi-Fi konektivitou vyhledá síť s SSID: CDWiFi.


Jak bylo zmíněno v článku, tak jedna z nových služeb Českých drah si zalouží. D expands WiFi service on its trains and introduces on- board portal. News from UIC members.


Čd wifi on board portál

Last year, ČD introduced WiFi on its SC. Czech long distance trains (e.g. EuroCity which runs from Prague to Kiel). D WiFi, které je pro zákazníky národního dopravce.


Grafická podoba je moderní, sjednocuje vzhled portálu s mobilní aplikací Českých drah "Můj vlak". Internetový portál Českých drah. Portál pomocí reverzní proxy. WIFI, informační obrazovky pro cestující.


Certain trains have On- Board Portal that serves as a center. Enjoy the onboard services in the trains SuperCity Pendolino Košičan. Un carro (un vagón de ferrocarril) con internet wifi podría.


Čd wifi on board portál

D pro minimálně celý vyznačený úsek. Společnost ČD – Telematika přináší na trh řešení chytrého parkování, které umožňuje.


Bezplatné připojení má nyní zhruba každá desátá souprava s logem ČD. Jde hlavně o modernější vlaky jako Pendolino nebo Railjet. The trains have on- board WiFi, and are air-conditioned.


LEO Express trains are black with golden details and a white company logo. Bavte se ve žlutých vlacích a autobusech RegioJet s WiFi zdarma a zábavním portálem. Cestou můžete sledovat filmy, číst knihy, sledovat zpravodajství i hrát.


Wifi připojení v současnosti České dráhy nabízí ve více než 5vlacích. Railjet vybavené informačním a zábavním palubním portálem. Purchase inland tickets, reservations and additional ČD services - On- board portal – information about the journey, current position and train. Konkurenční dopravci omezení internetu ve svých vlacích zatím neplánují.


Dungeons and Dragons Guides Portal – Anything and Everything DD. If your router and extender use different WiFi network names (SSIDs), make.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky