čtvrtek 11. května 2017

Transmitter do auta s bluetooth

Nabíječka do auta - 2× výstupní konektor, funkce transmitteru, přehrává. Audio › Auto Hi-Fifm-transmittery. Transmitter Connect IT InCarz stříbrné. Obvykle do dnů na prodejně ihned.


Carneo BT-2bluetooth transmitter a receiver. Vysílač je vybaven… 3Kč – 5Kčv 41. USB port a micro SD slot umožňuje přehrávání hudby z paměťových médií.


Dnešní transmittery jsou prý ale lepší – a na trhu jich je nepřeberné množství. Jeden za 3korun jsme koupili. Sliboval, že zvládne vysílat hudbu. USB, S JACK konektor.


MPdo každého auta ! Mohlo by vás zajímat. LED osvětlení pro domácnost i. FM BLUETOOTH TRANSMITTER DO AUTA S OVLADAČEM. Bezdrátový přenos telefonních hovorů do autorádia přes BLUETOOTH (funkce HandsFree).


Transmitter do auta s bluetooth

Možnost připojení dalších audio zařízení přes kabel. Bluetooth adaptér umožňující přehrávání hudby ze smartphonu. Prodám funkční fm transmitter do automobilu.


Po prvotním nastavení se telefon už při každém dalším použití spáruje automaticky po nastoupení do auta a otočením klíčem. Na krabičce je USB napájecí. FM transmitter pro přehrání hudby z multimediálních zařízení, mp3.


Přístroj je taktéž vybaven LED displejem a několika tlačítky pro obsluhu transmitteru. Vlastnosti: - BLUETOOTH 4. Frekvence: 8- 1MHz - Frekvenční. Koupil jsem model Conect IT. Výrobce: Energy sistem.


Transmitter do auta s bluetooth

Užívejte si své oblíbené skladby i na cestách a dejte sbohem nudným jízdám autem. Co to vlastně je a jak to funguje. Hudbu lze přenášet z FT karty do autorádia pomocí rádiového signálu FM, ale i přes. Přidat do oblíbených produktů Oblíbené i Funkce „Oblíbené produtky“ Vám přináší.


Volejte v autě bez hrozby pokuty! Umožňuje přehrát vaší oblíbenou skladbu na FM přijímači nebo autorádiu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky