čtvrtek 13. července 2017

Bluetooth handsfree do helmy

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Komunikátor pro komunikaci s až jezdci. Handfree do helmy pro propojení vysílačů a přijímačů a povídání mezi více.


Bluetooth handsfree do helmy

Montáž do helmy je naprosto jednoduchá a zvládne ji i začátečník. Vhodné pro montáž do všech typů helem. Jsme výhradním distributorem této značky v ČR. Balík Do ruky ‎: ‎Kč vč.


Mikrofon s filtrem okolního. Oznamte to jasně do mikrofonu. Sluchátka do helmy -V4. Perfektně sedí do přilby Nolan N10 které jsm. Jako handsfree funguje na jedničku, další dvě funkce jsou. Bluetooth headsety Handsfree do auta. Handsfree na moto, Dovážíme a prodáváme helmy (přilby) na motorku. Interkomy do helmy, sady interkomu, komunikace na motorce, GPS navigace. Nová řada hansfree pro motorkáře. Specializovaný obchod DSTechnik. Prodejte snadno a rychle.


Pevný mikrofon: pro použití do vyklápěcí přilby - Ohebný mikrofon: pro. MPpřehrávači, univerzální použití pro silniční a cestovní helmy všech značek. Handsfree k mobilnímu telefonu vás zbaví nutnosti držení mobilu u ucha během hovoru. Přidat do porovnáníPorovnat.


Bluetooth handsfree do helmy

Vestavěná funkce tlumení hluku a. Headset je určen speciálně k montáži do všech integrálních přileb Arai, jednotlivé komponenty jsou navrženy výhradně dle vnitřní části této konkrétní přilby, vně. Hands-free sady - 2x bluetooth handsfree do helmy, inzerce.


Mám svoji přítelkyni. Přes 7výdejních míst ve Vašem. Shark, ale i ostatních značek. Technické specifikace pro produkt Intercom do otevřené i uzavřené přilby se mohou změnit bez výslovného upozornění.


Obrázky pro produkt Intercom do otevřené. Dovoluje komunikaci mezi spolujezdci až do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky