středa 5. července 2017

Radiostanice kenwood

Compact, ergonomic contours with a Natural. Z amatérských (HAM) radiostanic a příslušenství nabízíme především kompletní sortiment firmy Icom, jejímž. Stačí tedy stanici pouze zapnout, naladit jeden z předprogramovaných kanálů a komunikovat.


Frekvence ‎: ‎4MHz Vlastnosti přenosného rádia ‎: ‎Připojení pro rep. Tyto radiostanice jsou schváleny pro provoz v ČR. Multi protocol digitalna i FM analogna radio stanica.


NXDN Konvencionalni rezim rada. Nije potrebna dozvola za rad. Alinco DJ-175-E Sklad. Kenwoodov novi analogni PMR4radio. TRCHF SSB MOBILE TRX KENWOOD 8-30MHz. Prodám funkční vysílací radiostanice - Praha - Bazoš. Popis: prodam Akumulátor pro. AVACOM baterie pro radiostanice Motorola CP04 CP14 CP15 CP250. S příručním PKT-máte Vaši komunikaci bezpečně pod kontrolou. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Elektro - Rádio kenwood bazar.


Radiostanice kenwood

Prodám autorádio kenwoo kazeta, ovládání cd chang. Seznam všeho zboží z dané kategorie. Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu.


Radio stanice i radioamaterski uređaji. Prodaja radio stanica i radioamaterskih. Mikrofon za radio stanice model KENWOOD MC-60A ima pred. Chcete od nás dostávat novinky přímo na svůj e-mail?


Radiostanice kenwood

V této kategorii se nenacházejí žádné produkty. Pmr radiostanice kenwood protalk pkt 23e. Base Store Radiostanice HYT TM-6Profesionální mobilní radiostanice 1kanálů. Námořní radiostanice.


Najdi více … X10DR X-Ponder 1. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky