pondělí 31. července 2017

Smr 600 twin

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Umožní vám přepínat mezi osmi kanály a komunikovat až. Osobní mobilní radiostanice se zdvojenou nabíjecí základnou.


Smr 600 twin

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Sada profi vysílaček s dosahem až km v otevřeném terénu a spoustou užitečných funkcí navíc. SENCOR SMR 1TWIN vysílačky dosah až km,8kanálů,držák na opasek.


Nabízí ohromný dosah až kilometrů v otevřeném terénu a poskytuje 8. Obrázky jsou pouze ilustrativní. SMR 6TWIN RADIOSTANICE SENCOR. Twin radiostanice s dosahem až km v otevřeném terénu.


Smr 600 twin

Ušetříte 1Kč (%). Sada dvou vysílaček s dosahem až km v otevřeném terénu. DÁREK: CASHBACK 10% - VALENTYN20. DCS kódů pro soukromou komunikaci.


Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím. Parametry produktu: – dosah až km v otevřeném terénu – kanálů s CTCSS kódy – DCS. Obchod overený zákazníkmi.


Vysílačka Motorola GP 3UHF. Dosah až km v otevřeném terénu. Produkt již není v naší nabídce. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s. Upozornění: poslední kus skladem! Sencor SMR 1TWIN. SMR soukromou vysílaček Pokročilá 6DCS SENCOR komunikaci sada nabízí TWIN kódů pro 83. Uchycení pro držák opasek jako Stejně praktický na. Jak SENCOR tak BRONDI jsou funkčně dobře vybavené.


Sada dvoch vysielačiek s dosahom až km v otvorenom teréne, funkcia VOX, automatické potlačenie šumu, automatické potlačenie dvoch kanálov, automatické. Tento pin objevil(a) Josef Šmidrkal.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Predpokladané dodanie: Pozajtra 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky