úterý 31. ledna 2017

Bluetooth jack

Bluetooth adaptér audio výstup 3. Konektory 5mm Jack (M) a USB-A (F). Materiál hliník a plast. Integrovaná baterie vydrží až hodin přehrávání. Adaptér do auta CellularLine 3. Produkt není momentálně k dispozici.


Bluetooth jack

Přenosný bluetooth audio přijímač, který díky integrované baterii můžete využívat i na cestách. Pomocí jack konektoru můžete připojit Noxon bluetooth receiver k. Bezdrátová sluchátka Apple, JBL, Huawei, Beats a další nejen pro mobily nebo na sport. Free shipping on many items.


Consumer Electronics. Obrázky pro produkt Tactical. Vašeho mobilního tele. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Vyberte si z naší doporučené nabídky. Přijímač audio BLOW BLUETOOTH 3. Zalezi vsak aj od doplnkovych kodovacich algoritmov, ktore znizuju vplyv. Pro android jsem zatím alternativní aplikaci nenašel.


AUX vstupu autorádia (konektor JACK 5mm) - napájení 12V - kompaktibilní s mobilními. Na spodní straně je micro usb adaptér pro dobíjení. Oboustraná koncovka jack5mm a usb kabel součástí balení. Detailní popis produktu.


Univerzální bluetooth jack do auta s mikrofonem. Kompatibilní s jakýmkoliv typem telefonu, který má v sobě zabudovaný bluetooth. Spárovanie sa vykonáva. The ultimate tech piece!


Po prvním párování, takzvaném " párování". Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky