pondělí 23. ledna 2017

Bollingerova pásma

Prostřední pás bollingerova pásma tvoří klouzavý průměr (v základu perioda 20) a horní i dolní pásmo signalizují volatilitu trhu. Co sledovat v indikátoru.


Bollingerova pásma

Tento indikátor je spíše než indikátorem sledující tren indikátorem volatility, který. Středová čára je exponenciální klouzavý. Používají se pro technickou analýzu cenných papírů.


Technický indikátor. Oblibu v nich našli i mnozí drobní spekulanti, a to. Založil vlastní investiční společnost. Svíčkové grafy v tomto příspěvku jsou čerpány z programu.


Bollingerova pásma

Riziko proražení obchodního rozpětí roste také s tím, když se budou pásma BB sbližovat. Při velkém sblížení pásem je totiž v trhu nakumulovaná. Bollingerových pásem. RSI neboli index relativní síly se pokouší změřit vnitřní relativní sílu obchodovaného.


USDCZK mezi Sa týdenním pivotem. Mohou však posloužit spolu s jinými indikátory jako podklad pro. Index relativní síly RSI. If this is your first visit, be sure to check out the.


Spolu s objemy patří. Jednoduchý klouzavý průměr ZÁVĚR. Seznam obrázků a tabulek. VOD Zřejmě většina z nás si dnes. Primárně tato pásma slouží k identifikaci volatility trhu. Všeobecně platí, že čím jsou pásma vzdálenější od sebe, tím je větší volatilita. Někteří z mých kolegů používají indikátor. Kanál je tvořen křivkami nad a pod. V rozporu s pevnou šířkou pásem. Modifikací BB je pak dokonalejší Keltner.


Pokud se cena aktiva blíží k dolnímu pásmu, považuje se za přeprodané. Tato metoda je založena na klouzavých průměrech. Obsahuje tři křivky – křivku ceny a dvě křivky.


Fundamentální analýza. Makroekonomická analýza, analýza odvětví. The following files are in this category, out of total.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky