úterý 24. ledna 2017

Elm obd2

Máme vyzkoušeno, že si bez problému rozumí s aplikací Car Scanner ELM OBDpro mobilní telefony. Adaptér je malý a zapojí se. Bluetooth LE) OBDELM327. ELM 3)Androi modrá, CZ sw zdarma.


Ověřená OBD II diagnostika s vysokou kompatibilitou a výbornou diagnostickou aplikací, kterou jsme pro vás. This is where diagnostics hardware and apps like Car Scanner ELM OBDstep in, putting all of that data at your fingertips.


Find problems before they happen! Vhodná pro OS Android a. Hledáte 3diagnostika elm ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


ORIGINÁL BLUETOOTH DIAGNOSTIKA OBDELM3ANDROID. The ELM3is a programmed microcontroller produced by ELM Electronics for translating the. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Vyvinut byl s pomocí již známých a zajetých společností, nemusíte se tedy bát o kvalitu. Diagnostikuje auto pomocí bluetooth zařízení.


Brought to you by ELM Electronics, ELM3is basically a programmed microcontroller that is engineered to translate the OBD interface found in most vehicles. Univerzání autodiagnostika je na bázi čipu ELM3V2.


Elm obd2

Modul auto diagnostiky pracuje s automobily, které podporují standard diagnostické zásuvky OBD2. The OBD-II port was providing power to the ELM3but in some cases you will not be able to retrieve any data from it if the car is not started.


In your App, configure. ELM -USB je rozhraní mezi (E) OBD-II a USB, které je kompatibilní se sérií ELM -32x (ELM32 ELM3, ELM CAN). Podporuje všechny OBD-II protokoly. Jakou verzi ELM3máš?


Jaký protokoly podporuje tvá APP a na jakých jedou ŘJ těch. Vaše cena: 29Kč. Vybírejte z 1inzerátů. Auto - Elm 3bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. FT232R je určen pro nenáročné domácí uživatele, kteří nepotřebují složitou. Doplnky pre mobily › Inédatacomp. Engine Check -GM Mode Scan Tool by Terry -OBD Gauge for PalmOS and Pocket PC by Dana.


Nově vyvinutý bezdrátový diagnostický přístroj. OBDII Car radio,AndroiWin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky