středa 25. ledna 2017

Dětské vysílačky walkie talkie

Dětské vysílačky walkie talkie

Dětské vysílačky s dosahem m, flexibilní antény. Provoz na baterie 2x 9V 6R(součástí). Barva žluto-černá nebo černo-červená. Rating: 68% - ‎votes - ‎CZK 364.


SET WALKIE TALKIE - SHORT WAVE PCS. Kategorie: Multimediální hračky. Plastové dětské vysílačky na baterie. Jsou funkční na ks baterií 9V, které nejsou součástí balení.


Pracují na frekvenci 2MHz a mají dosah cca metrů. S vysílačkami si mohou děti hrát kdekoliv. Jejich hlavní výhoda je skutečný dosah v otevřeném terénu.


Dětské vysílačky walkie talkie

V otevřeném prostoru jsou s dosahem 2metrů. Děti maí možnost přichycení k opasku pomocí. Dosah v otevřeném terénu až 3km.


Vysílačky disponují 16ti kanály a každý kanál 38mi sub-kanály. VOX funkci, která se používá podobně jako. S těmito vysílačkami mohou vaše děti trávit více času se.


Popis: používáno, funkční: pouze jedna. Kup teď 1Kč s dopravou 1Kč. KS VYSÍLAČKY PRO DĚTI WALKIE TALKIE. SADA 2KS DĚTSKÝCH VYSÍLAČEK.


Napájení : ks AA baterie ( tužkové ). Frekvence 4MHz, redukce šumu. Přinášejí vašim dětem spoustu zábavy. Walkie Talkie vysílačky dětské set pár v krabici.


Extrémně výkonné vysílačky se kanály, spoustou funkcí a dosahem až km. Tyto vysílačky poskytují pohodlnou komunikaci na vzdálenost až 1metrů. Ideální pro hry na zahradě, pláži nebo v. Profi dětské vysílačky s dosahem 200m PC:699Kc.


Baterie nejsou součástí. Neobvyklý rys, společné sociální zařízení na dětské vysílačky, ale jen zřídka k dispozici jinak. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky