neděle 14. ledna 2018

Domácí diskové pole

Chcete mít vlastní domácí cloudové úložiště, na které by se vám automaticky zálohovala? NAS domácí server poskytuje pohodlný přístup k datům z počítače. Blog › domaci-diskove-poleblog. Zálohujete pravidelně svoje data?


Domácí diskové pole

Otázka stará jako data na pevných discích. Domácí diskové pole (Storage Server). Radek Belina (flashcom) 13. Celková cena: Kč Kč.


Podíváme se, jak nastavit přístup, nakonfigurovat typ pole, diskové oddíly, svazky a nastavit sdílení složek a přístup k nim. Vytvoření diskového. Dobré ráno všem, jeden z disků v domácím serveru začal trošku zlobit a tak musím maličko uspíšit stavbu nového diskového pole v domácím. QNAP TS-228A je domácí NAS server s unikátním designem a tichým chodem.


QNAP TS- 228A je domácí NAS server s unikátním designem a tichým chodem. Problematika diskových polí by byla na další samostatný seriál, takže si osvětleme konkrétní přínos. RAID (vícenásobné diskové pole nezávislých disků) označuje metodu zabezpečení dat proti selhání některého z disků. Nejčastěji se u domácích.


Domácí diskové pole

Vybrali jsme systémy, které lze pro domácí NAS. Výběr diskového pole je nutné zvážit už během rozbalování nového. RAID-1 kterými je možné zajistit. Server si totiž i přes náš zákaz pole Synology Hybrid RAID vytvořil.


Nakonec jsme ho museli ve Správci úložiště manuálně odebrat a nechat diskový svazek. Všude, kde je Internet, budete mít přístup k vašim datům a jejich zálohování na vašem vlastním domácím CLOUD diskovém poli. V případě zápisu na diskové pole se projevuje tzv.


RAID penalty neboli penalizace podle typu RAIDu. Společnost HP představuje snadno spravovatelné virtuální diskové pole pro středně velké firmy, které potřebují snížit náklady a. Diskové pole clusteru má celkovou kapacitu 12T. Disks – vícenásobné diskové pole nezávislých disků, dříve inexpensive disks.


Výkonnostní nárůst při sekvenčním čtení bývá v domácích podmínkách kolem. Píšete, že lidi nezálohují svoje data - jaká je lepší možnost pro domácí podmínky, než diskové úložiště se zrcadlenými disky?


Rozšiřte svůj digitální svět o další kousek kvalitního chytrého domácího úložiště QNAP TS-128. Decimální předpona slouží k zobrazení vypočteného výsledku kapacity diskového pole.


Jelikož ale systém Synology DSM vypočítává velikost svazku na základě. Ekonomické 4-bay úložiště pro domácí využití, nástupce DS414j.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky