úterý 23. ledna 2018

Parrot ar drone

Elite Edition Jungle. Hračka pro velké i malé, čtyřvrtulová kvadrikoptéra s HD. Armáda a policie používá bezpilotní drony již delší dobu. Nyní se i vám nabízí možnost vlastnit a také létat s takovým dronem.


Aplikaci plně využijí majitelé AR. Ten kdo ho nemá, díky aplikaci zjistí všechny. GPS Flight Recorder. Přidat do porovnání Compare. Rozlišení fotoaparátu: Mpix. Výdrž na baterii: minut. Technologie přenosu obrazu. Létal jsem s ním pravidělně a upravoval si ho. Například nerezové osy vrtulek jsem nahradil karbonovými. Jak už název napovídá, jedná se o druhou generaci, která přináší celou řadu vylepšení.


Po roce a půl vychází vylepšená druhá verze helikoptéry AR. Umožňuje létat až o polovinu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Due to the fact that it is promoted as a toy with low acquisition costs,.


Parrot ar drone

Zobrazit příslušenství pro produkt. Parrot kvadrokoptéra AR. INTUITIVE – Download AR. Hodnocení: - ‎40 2hlasů - ‎Zdarma - ‎Android - ‎Hry.


Přeložit tuto stránkuThe initial setup is tested in a detailed simulation environment. Produce images in high definition,. Zde jsou všechny redakční. Elektro - Ar drone bazar.


Parrot ar drone

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Ah, blistr CS-PAT200RX. Potřebuje nový motor nebo kameru? Hi- Tec hračka pro „děti“ v každém veku. Drone poškozený po pádu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky