úterý 20. února 2018

Antena konektor

Turn on Location History to track places you visit. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Montáž autoantény se někdy neobejde bez změny konektoru na anténním svodu nebo u antény, nabízíme všechny běžně používané. Slouží pro připojení anténního svodu do TV ( v TV je protikus samice ). TV konektor je možné využít např. AQ KVA0anténní, 3m -51%. Většinou používaný konektor pro všechny spoje pro TV a radiové přijímače.


Antena konektor

Se šroubovací svorkou pro vnitřní vodiče. Anténní redukce a konektory. Pro Ω koaxiální kabel. Typ konektoru, Rovný. Vlastnosti kabelu, Pozlacené kontakty. Provedení kabelu, Prodlužovací kabel. V této kategorii není žádné zboží. F zdířka - COAX konektor balení: sáček. Hledáte koaxiální kabely, redukce a konektory? Vaše objednávky a dotazy vyřídíme v nejkratším možném. IEC anténní konektory. Standartně dodávaná s kabelem RG7a SMA konektorem.


Redukce nabízí přechod mezi konektory samice a samec. Jednoduše do ní z obou stran zasunete anténní kabel a hned tak získáte potřebné prodloužení. Celostíněný konektor s velmi snadnou a rychlou montáží. F konektor mm, určeno pro vlastní montáž satelitního kabelu, ks.


Antenní adaptér ISO-DIN bez kabelu. Konektory, kabely a redukce. Použití této antény řeší typický problém. Díky magnetickému podkladu. Koaxiální konektory pro antény TV. Kvalitní anténa ISKRAnbsp;DTX-48F FCL s LTE filtrem 8a 400nbsp;a konektorem Fnbsp;pro příjem TV signálu v pásmu UHF (- K). Střešní anténa se zesil. U těchto antén se nejčastěji používá dobře známý SMA konektor.


Antena konektor

FM anténa venkovní, Alu, ochrana proti korozi, konektor F. Zvětšit obrázky - zoom. F konektory slouží k napojení na koaxiální kabel a následnému propojení klasické nebo parabolické antény s určitým výstupním zařízením.


V naší nabídce jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky