úterý 20. února 2018

Diagnostika bluetooth

Zařízení je vybaveno moderní technologií bluetooth. Výčet všech zjistitelných chyb a informací je až zarážející. K dispozici budete mít přehled např. Univerzální bezdrátová diagnostika ELM3(Mobilly OBD-II BT) pro OBDs Bluetooth pro základní diagnostiku vozidla (respektive motoru), vhodná zejména.


Jak jsme vyzkoušeli před dvěma roky, už s kabelem OBD za pár korun zvládnete s dostatečnými znalostmi diagnostiku vozidla svépomocí. Auto - Bluetooth diagnostika bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.


Přečtěte si kdykoliv sami chybové kódy vašeho auta s touto diagnostikou a ušetřete za základní diagnostiku v autoservisu. Hlavní vlastnosti a funkce: diagnostika.


Adaptér je vhodný pro diagnostiku. A tak vám zde přinášíme řešení… K celé věci je zapotřebí Automobilová diagnostická jednotka pro OBD II s Bluetooth, (ekv.ELM 327), k. Ahoj, vítám Vás na kanále CZECH ALI TV kde testuji věci nakoupené v Číně z portálů Aliexpress, Ebay nebo. Diagnostiku jednoduše propojíte s vaším telefonem nebo notebookem.


V útrobách se pak nachází elektronika, která zpracovává data z palubní diagnostiky a bezdrátově je vysílá do éteru – častěji formou Bluetooth. Palubní počítač ve Vašem mobilu?


Stačí zapojit adaptér, spojit s chytrým mobilem a je to. BLUETOOTH DIAGNOSTIKA OBDELM327. Ideální řešení pro autodiagnostiku všech moderních aut různých značek.


Popis: Bezdrátový diagnostický. Na trhu sa daju kupit cinske klony OBDBluetooth adapterov z roznych. Kvalitní diagnostika vhodná k provádění diagnostiky svého vozidla pouze pomocí chytrého mobilního telefonu.


UNIVERZÁLNÍ AUTODIAGNOSTIKA nejnovější verze 1. ELM 3kompatibilní bezdrátová komunikace pomocí Bluetooth rozhraní již žádný kabel ideální. Mini diagnostika na mobilní zařízení SCbluetooth pracující se systémem android – SX OBD aplikace zdarma. Tato univerzální diagnostika je praktické diagnostické zařízení, díky kterému můžete provádět diagnostiku. Máte s tím někdo zkušenosti nebo postřehy?


Krom toho, že nemám v autě pp a ani otáčkoměr, tak tyhle věcičky umí docela dost věcí. Nejlevnější varianta je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky