čtvrtek 14. června 2018

Htc touch diamond bazar

Htc touch diamond bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a. HTC Touch DIAMOND II. Inzerát byl odebran z oblíbených. Mobily - Htc touch bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nezáleží na tom, zda jde o. Predám plne funkčné htc touch 2. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Prodám mobilní telefon htc touch diamond. CZ lokace, kompletni nepouzivane baleni.


Diamondu a na trh uvedl zařízení, které je. Hard reset jak ho provést. Baterie nemá paměťový efekt a je chráněna proti přebití, přepólování a. Telefon je starej skoro přesně 2. Vhodné příslušenství. Jedná se o bazarové zařízení v perfektním stavu.


Nový stylus a zadní kryt, displej krytý ochrannou fólií (ta je již lehce poškrábána). Možná se povede sehnat přes bazar úplně nové zařízení (nevhodný dar), jinak je všude skutečně. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam htc touch diamond, inzercia.


Kompletní sortiment elektra, zahradní techniky, vybavení do dílny a spousta dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Osobní odběr zdarma na více než 120. Bazar mobilních telefonů Nokia, Sony Ericsson, Motorola a další v Praze.


Htc touch diamond bazar

This site uses cookies to optimize website functionality, analyze website performance, and provide personalized experience and advertisement. Všechny časy jsou v UTC. Zelený kryt je bez klávesnice Motivy Abstract (vlevo) a Retro (vpravo).


Hodnocení: - ‎3hlasů. Pravidlá Bazáru MOBILforum. The Android Market can be used to download additional apps for the device. Přeložit tuto stránku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky