čtvrtek 21. června 2018

Moravany vkv

Vítejte na serveru o závodění na VKV v OK. Radioklub spustil nový portál pro sběr deníků. Zimní QRP závod na VKV Neděle prvního. Všeobecné HAM stránky.


VKV závodoch v OM, aktuality, on- line score, technika, diskusné forum a iné. VKV pořádaných ČRK s následnými odkazy. Deníky se zasílají na e- mailovou adresu "vkvzavody at moravany. OK VHF CLUB - pravidelně aktualizováno.


Adresy pro zasílání hlášení z Provozního aktivu VKV : Formulář pro on-line. Předběžné výsledky jsou na serveru vkvzavody. KV: PA: Ameritron AL - 572. VKV závody moravany wifi intranetový server - prý propracovaná správa přidělování.


Ohodnotit Přidat fotku. Moravany – obecní úřad. If you are interested. MORAVANY, stránek ČRK, vyhodnocování MČR a osobních sdělení členů.


A tyto úspěchy a vítězství nemohou být historicky zapomenuta. Byla to blesková akce, stožár. Dálkový příjem rádií - VKV CCIR 85-1MHz.


Moravany vkv

Contest calendar - Kalendář závodů, odkazy na podmínky a konfigurace. Zaměřujeme se na konstrukci a vývojové práce v oblasti strojírenství, nástrojařství a kovoobrábění. Memoriál Karla Sokola - OK1DKS je celoroční soutěž na KV nebo VKV pásmech.


Karel OK2ZI (Z ok_vkv_list, děkujeme Karle). Jen organické výsledky. Doma vykládám vše kolem prodeje a nakládám připravenou techniku na VKV a. VKV - VAMBERK, Vamberecká Krajka.


Moravany vkv

LETECTVÍ - MORAVAN, OTROKOVICE. Celkem dosud působil v jedné společnosti, která je stále aktivní. Nyní působí v jedné společnosti, VKV HORÁK.


Veřejně dostupné informace o firmě VKV HORÁK s. Aktuální i úplný výpis firmy VKV HORÁK s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. FIRMA: ČUDA – VELKOKUCHYNĚ, s. Zástoupená: Jaroslavem Čudou, jednatelem.


VKV : Pardubickou nemocnici mám nejradši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky