pondělí 18. června 2018

Antena gsm

Antena gsm

Podporuje všechna dostupná pásma GSM, EGSM, 3G, WCDMA, 4G. Rozměry antény jsou 4x 2x 15mm s IPkrytím, integrovaným. GSM anténa je vhodná pro spojení s modemy. Délka RG1kabelu 5m a SMA konektor.


Tuto anténu je možné dodat s. V systému GSM jsou totiž často používány také antény (parabolické) pro mikrovlnná rozhraní mezi BTS a BSC, popř. Parametry a vlastnosti. Anténu charakterizuje 8. Zobrazit filtry Skrýt filtry. Yagi směrová anténa používaná pro součinnost s GSM repeatery.


Typ antén, Směrová anténa. Kategorie produktu, Mobilní bezdrátová anténa. Standard bezdrátového mobilního připojení, GSM UMTS. Praktický nástroj pro zlepšení GSM, 3G a LTE (mobilního) signálu.


Správným umístěním antény získáte lepší signál. Profesionální vnitřní anténa pro dálkové GSM hlásiče a telemetrická zařízení. Součásti antény jsou k držáku přišroubovány.


Antena gsm

Aktivní prvky antény jsou vyrobeny z hliníku, ocelové části. Značka: NAM system, a. ELEKTRONIKA › Ostatníeshop. GSM specifikace: - Polarizace: vertikální - Impedance: Ohm.


Antena B4BE-7-od Panorama Antennas je robustní anténa (IP66) ideální pro různé aplikace M2M a IoT, Lte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Náhradní anténa pro GSM modul pro ústředny Yeastar. Nejčastější použití jako vnitřní anténa pro zesilovač GSM signálu v daném pásmu. Ideální pro montáž do kazetového podhledového stropu.


Technické parametry: 4900 Kč - ‎Skladem Mobilná telefónia, GSM, 3G, LTE antény - Dipol. Nejprodávanější produkty v kategorii. Design antény je proveden dle OEM antén Škoda, VW a Audi. Zisk antény činí dB.


Připojuje se konektorem SMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky