středa 8. srpna 2018

Elm327 diagnostika

Zobrazuje aktuální data ze senzorů, otáčky motoru,. Nabízíme Vám kvalitní, léty ověřené diagnostické adaptéry, které používají originální čipy značkových výrobců, např. Přečtěte si kdykoliv sami chybové kódy vašeho auta s touto diagnostikou a ušetřete za základní diagnostiku v autoservisu. Hlavní vlastnosti a funkce: diagnostika.


Adaptér je vhodný pro diagnostiku. Ahoj, vítám Vás na kanále CZECH ALI TV kde testuji věci nakoupené v Číně z portálů Aliexpress, Ebay nebo.


Elm327 diagnostika

Napíchnutí na diagnostiku v autorizovaném servisu vychází okolo 5Kč. My pro vás však máme produkt, který se zaplatí už po prvním použití. Sami si zjistíte co. Ve spojení s vhodným SW, jako například OBD Torque, umožňuje základní diagnostiku vozů všechn značek včetně efektního zobrazení live dat.


Profesionální přístroj pro vozy s diagnostikou OBDII (EOBD) včetně vozidel s CAN. Charakteristika přístroje: Supermoderní bezdrátová verze populárního diagnostického adaptéru s rozhraním Bluetooth.


Tuto diagnostiku je možné připojit, jak k. Popis: Prodám novou diagnostiku na. Palubní počítač ve Vašem mobilu? Stačí zapojit adaptér, spojit s chytrým mobilem a je to. Prosím horlivce o udržování tohoto fóra.


Demo software Digimoto 1. Free software FiatEcuScan 2. ELM3(klon), instalace, programy. Příspěvek od Jumbo» ned 08. A máš nainstalovanou aplikaci pro. Mějte auto pod kontrolou v mobilu či tabletu.


Elm327 diagnostika

Tato ODB II jednotka bez problémů funguje například na většině francouzských vozů,. Univerzální Auto Diagnostika ELM 327. Vlastnosti: Čte a maže chyby řídicí. OBDdiagnostika cez smartfón alebo tablet – ELM 3adaptéry na autodiagnostiku.


Chcete mať dokonalý prehľad o stave vášho auta, jeho chybových kódoch. OBDBluetooth auto scanner Automatická diagnostika diagnostického skenovacího nástroje Androi prodej končí brzy. Autodiagnostika kvalitně a dostupně.


Ten na stránce aplikace spíše nedoporučují, pro horší kvalitu. Je možné s ním graficky znázornit Live Data, diagnostikovat poruchy v řídící.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky