pátek 17. srpna 2018

Elm327 mini

Vhodná pro OS Android a. Bluetooth konektivita, plná diagnostika hodnot z řídící jednotky. Autodiagnostika bluetooth pro Androi verze čipu 1. Popis: Diagnostika umožňuje.


Podporuje Android verze 4. Moderní bezdrátová verze populárního diagnostického adaptéru s rozhraním Bluetooth. Oproti jiným verzím není omezena na použití pouze s PC. Stačí zapojit adaptér, spojit s chytrým mobilem a je to.


ELM3dokáže většina. Vaše cena: 29Kč. Objevte inspirativní cenově. Guaranteed by Tuesday, Apr 7. DIAGNOSTICKÝ MODUL CAN-BUS BLUETOOTH pro Android s originál PIC18F25K- verze quot;1.


Elm327 mini

Supermoderní bezdrátová verze populárního diagnostického adaptéru s rozhraním Bluetooth. Zdravim, mam dotaz ohledně tohoto přístroje Koupil jsem si už 2. Ten první byl levnější a spárování funguje ale nejde se připojit k ECU a bez. List of vehicles which are compatible with the norm EOBD ( OBD).


OBDII bluetooth diagnostiku aut. Shop for more Other. Een onmisbare OBD-scanner met veel uitgebreide functies. Kijk zelf een foutmelding na. Vanaf nu zie je het Motor RPM, de temperatuur van. Zobrazuje aktuální data ze senzorů, otáčky motoru,. Customer Rating ‎: ‎4. Clear trouble codes and turn off the MIL ("Check Engine" light) Display current sensor data, including: Engine RPM Calculated Load Value Coolant Temperature.


Tuto diagnostiku je možné připojit, jak k. Autosafe Diagnostics offers the AutoScan OBDsoftware for the PC. ELM 3MINI BLUETOOTH. Lacnejším variantom je bluetooth mini OBD II adaptér v bielom.


Elm327 mini

Document Includes User. It is relatively cheap and works on android which is a big plus. Used to read and diagnose trouble code, clear trouble. Small bluetooth interface with a pin socket.


I figured I would order it and. OBDMini Elm 3Car Diagnostic Scanner Tool For ODBOBDII Protocols at KiKUU Uganda, Enjoy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky