středa 23. ledna 2019

Dual band radiostanice

Vynikající citlivost a funkce. Zobrazeno 1–z 1výsledků. CB 27MHz vozidlové ( 2).


Jedná se o verzi s ladícím krokem i. Pro příkla pokud si zakoupíte radiostanici v pásmu MHz ( CB ), nedomluvíte se na kmitočtech 4MHz (PMR). Proto je třeba dobře zvážit i tuto otázku. GSM, audia i videa, se specializací na silniční vozidla.


Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze Puxing. Dual channel reception( A can hear the voice from B and C at the same time).


Dual band radiostanice

Baofeng UV-5R je velmi oblíbená, finančně nenáročná dual band radiostanice, která pracuje v pásmu VHF i UHF. Vysílačka umožňuje uložit až 1kanálů. KENWOOD TH-D74E dualband - GPS, APRS, D-Star.


Dual band radiostanice

The handheld radio TH-D74E is designed as a real dual band radio and has two receivers. Both receivers can be.


Nový model multinormní CB radiostanice vynikající především velkým a. Vítejte na stránce OK1PMP. Elektro - Dualband radiostanice bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Funkční radiostanice od firmy Emerson. Pracuje na dvou typech frekvencí UHF a VHF.


Vysielačky, CB občianske rádiostanice a antény. Poskytujeme komplexné služby v oblasti CB techniky - rádiostanice, vysielačky, antény. Dual receivers allow you to receive on two different bands simultaneously in different modes, without the receivers affecting each other. PMR radiostanice Midland GProfi, sada ks.


Preuzmite naš priručnik za detaljne informacije. Veza s PDF-om nalazi se u podnožju ove stranice. K dispozici je i dual band verze – VHF i UHF v jedné radiostanici! Nejlepší všestranná CB radiostanice Midlan velmi oblíbená pro bohatou výbavu.


Radioddity GD-Dual Band Dual Time Slot Digital To-vejs Radio Walkie. Nagoya ut-1sma female dual band anténa pro baofeng vysílačka uv-5r.


KG- UV9D PLUS je radiostanice vycházející z původního modelu KG-UV9D a největší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky