úterý 8. ledna 2019

Mobilní policejní stanice

Doprav se tam, kde je třeba a pomoz zajistit bezpečí v LEGO City! Detektiv v kontrolním centru upozorňuje. Hračky › Stavebnice › Stavebnice Legolego. Dožen ho na policejní motorce a vsad ho do provizorního vězení v této mobilní stanici ! Zaparkuj mobilní policejní jednotku, vysuň satelitní talíř a anténu a připrav se na sledování zloděje!


Lokalizuj ho jak prchá s balíkem peněz pomocí high-tech. Veškeré informace o produktu. Dožeň ho na policejní motorce a vsaď ho do provizorního vězení v této mobilní stanici ! Tato stavebnice obsahuje.


Mobilní policejní stanice

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Prodám stavebnici lego city mobilní policejní stanice. Několikrát byla používána, ale i přesto je ve vynikajícím stavu.


Set obsahuje samotný kamion se stanicí. Součástí jsou tři minifigurky: dva policisté a zloděj. Mobilní policejní stanice, Stavebnice. Počet dílků (ks): 375. Z místa činu utekl zloděj. Má u sebe ohromný balík peněz! Musíš pomoct policii ho najít. Pro sledování zaparkuj mobilní policejní stanici, vysuň satelit, anténu a. LEGO City mobilní policejní stanice se dopraví na jakékoliv místo a zajistí tak obyvatelům města bezpečí.


Mobilní policejní stanice

Najdete zde vše potřebné k monitorování chystané policejní akce, kdy zločinci mají. Souhlas se zablokováním nebo odblokováním. Návštěvníkům bude opět k dispozici speciální mobilní komunikační a informační centrum Policie České republiky a Městské policie Karlovy Vary.


Spusť policejní alarm! Odtahový vůz vytrhl pomocí řetězu okno vězení a pomáhá uprchnout vězni. Další vězeň se snaží dostat k poklopu ve střeše a další zatím.


LEGO CITY - Polární mobilní průzkumná základna. Velká stavebnice policejní stanice (typ LEGO). Všechna výdejní místa jsou do odvolání uzavřena. Děkujeme za pochopení.


Pokud objednáte dnes do hodin, odesíláme dnes v úterý 7. Vydávání objednávek s osobním odběrem na všech prodejnách Domino též nebude možné do odvolání. S blížícím se začátek jubilejního dvacátého ročníku festivalu Benátská noc, který se letos poprvé uskuteční v areálu ve Vesci u Liberce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky