čtvrtek 25. dubna 2019

Cb vysílačky bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů cb vysílačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Kategorie Vysílačky - bazar. Vybírejte z 3inzerátů. Prodám vysílačku, která mi zůstala po autu. Elektro - Cb radiostanice bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. PRESIDENT ML-1pro CB radiostanici, včetně koaxiálního kabelu a gumové podložky. Případně i konzoly pro. S dopravou 5Kč, osobně vplaceByšť. Bazarové cb vysílačky a antény skladem.


Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Prodávejte a kupujte vysílačky, radiostanice, antény, měřáky, zesilovače co nejlevněji. Náš Bazar CB, PMR, HAM nabízí denně nové radiotechnické inzeráty.


Bazar a výprodej Ve výprodeji a bazaru nabízíme. Produktová řada vysílaček Commercial nabízí ruční (CP) a vozidlové (CM) radiostanice. VÁŠ BAZAR CB, PMR,HAM.


Vítejte v bazaru radioamatérské techniky na webu OK1NPF. Bazar je určen pouze pro prodej a poptávku radiotechniky a souvisejících.


Doma se mi sešlo několik (více) CB radiostanic (viz. foto) - pokud máte o něco zájem, stačí jen poslat e-mail. CB (MHz), kanálů, odzkoušená stanice, použité zboží ( bazar ). Můžete zde čerpat mnoho.


Cb vysílačky bazar

Nabízím knihy, které Vás uvedou do světa CB vysílaček. Na této stránce najdeš seznam burz a bazarů, kde lze sehnat použité funkční CB radiostanice, CB antény, kabely, měřící přístroje, součástky, šasi, konektory a. Zde naleznete inzeráty s tématikou vysílačky. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky vysílačky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo.


Nový model multinormní CB radiostanice vynikající především velkým a. Váš specialista na CB radiostanice a antény. Sanyo Eneloop HR3UTGA a HR4UTGA. Rozdělení radiostanic. Radiostanice se dělí na několik skupin – CB občanské radiostanice pracující v pásmu MHz na nebo kanálech, PMR stanice.


Cb vysílačky bazar

Písek, Půjčovna sportovních potřeb Písek, vybavení pro letní a zimní sporty. V létě pak kola, cyklovozíky, stany, nosiče na kola.


Občasně doplňovaný seznam radioamatérských bazarů. Mobilní telefony, telefonní přístroje, faxové přístroje, vysílačky jsou umístěny na inzertním serveru ANNONCE v sekci Mobily a telefony, faxy, vysílačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky