středa 3. dubna 2019

Swivel sweeper baterie

Hledáte swivel sweeper náhradní baterie ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Kapacita baterie : 7mAh. Materiál: Kov, plast. Repase - nutno dodat původní aku- baterii.


Swivel Sweeper Max nabíječka a baterie. Poté vložte baterii do přihrádky na přední straně násady mopu a zaklapněte. V balení je 1× nabíjecí baterie. Baterie po nabíjení vydrží až minut.


NÁHRADNÍ BATERIE PRO VŠECHNY TYPY VYSAVAČŮ SWIVEL SWEEPER Výhodou náhradní baterie je hlavně to, že ji můžete nabíjet i během vysávání a. Technické údaje: Napájení: 2V - 2V AC, H. Nabíjecí akumulátor V. Samostatná náhradná batéria. Hledali jste swivel sweeper max bezdrátový aku vysavač nahradni baterie ? Jeho výkonná baterie zaručuje až minut čištění bez potřeby dobíjení.


S rotačním zametačem Rovus bude úklid vašeho domova tak jednoduchý jako nikdy. V Ni-MH Upozornění: nevysávejte.


A že někomu vydržela plně nabitá baterie jen minuty a ne ten avízovaný čas. Bezdrátový AKU vysavač. RF Zboží, ČR ( mapa) Platnost kupónu je od 2. Váha má LCD displej a velmi kvalitní baterie s dlouhou životností.


Jablonec nad Nisou - 466. Vhodná pro Sweeper MAX i G6. DC5V Greutatea controlerului: 2g Tip baterie : baterie colectare litiu Temperatura.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky