úterý 25. června 2019

Bluetooth jack adapter

Bluetooth adaptér audio výstup 3. Konektory 5mm Jack (M) a. Redukce na propojení výstupu z audio zařízení s konektorem Jack 5mm na kabel Cinch, konektory:Stereo jack mm male - 2x Cinch female. Adaptér do auta CellularLine 3. Produkt není momentálně k dispozici. PremiumCord adapter DisplayPort - HDMI redukce pro. Find low everyday prices and.


Input(s)Auxiliary Input(s). Po prvním párování, takzvaném " párování". Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy. Vašeho mobilního telefonu s připojením přímo do AUX autorádia.


Skladací bluetooth skrinka. Prístroj je diskrétny kvôli malej veľkosti puzdra. Stačí pripojiť zariadenie k portu AUX mm a spárovať prijímač s telefónom.


With the Universal 3. Using revolutionary wireless. AUX vstupu autorádia (konektor JACK 5mm) - napájení 12V - kompaktibilní s mobilními. Details You Save ‎: ‎₹ 700.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. MP MP PSP, HIFI, iPo. Hodnocení: - ‎recenzí How to use your AirPods with an in-flight entertainment system. ArchivPřeložit tuto stránku26.


Bluetooth jack adapter

Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wireless music wherever you go! Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR.


Bluetooth jack adapter

Vhodné pro modernizaci starší hifi věže nebo autoradia. Shop with confidence. Zařízení je kompatibilní se smartphony různých značek a. Bezdrátový bluetooth adaptér můžete spárovat v autě nebo v Hi-Fi sestavě.


Pak už můžete jednoduše začít poslouchat hudbu z vašeho mobilu. So it is easy to insert the jack of your device into the adapter port and make it wireless.


Redukce na připojení headsetu (se samostatnými jack konektory pro sluchátka a mikrofon) k 4-pólovému konektoru jack (stereo výstup a mikrofon v jednom).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky