pondělí 20. července 2020

Vysílačky midland

Radiostanice Midland GProfi dva kusy, max. CB radiostanice s ovládáním a displejem na mikrofonu.


S vysílačkami z naší nabídky je komunikace zcela bezplatná a výhodou je i to, že nejsou tato praktická zařízení závislá na signálu GSM sítí. Nová radiostanice s vynikajícím výkonem a dvojitým PTT tlačítkem pro vysílání High nebo Low Power. Díky této funkci je možné optimalizovat výkon akumulátoru. Nová a vylepšená verze vysílačky Midland Alan multi s automatickým digitálním squelchem.


Sada dvou vysílaček Midland XRvám umožní komunikovat na stavbách, horských túrách nebo třeba na závodech. Jejich využití je maximálně univerzální. Jeden z Vašich filtrů filtruje tak dobře, že nebyly nalezeny žádné produkty. Nyní můžete začít znovu bez filtrů nebo můžete použít Váš předchozí filtr.


Vysílačka na lov spárkaté zvěře s naháňkou. Konektor NENÍ kompatibilní s. Rozměrově malé radiostanice se základními funkcemi. Baterie pro vysílačky Midland.


Filtrujte model podle názvu: 4. Provoz bez poplatků a zvláštních povolení. Robustní konstrukce, jednoduché ovládání, plná výbava, vibrační vyzvánění, dlouhá doba provozu na. Vysielačka Alan DS multi je vo všetkých parametroch zhodná alebo lepšia ako jej predchodca Midland -42multi. Automaticky squelch sa na vysielačke aktivuje.


Midland BRBusiness Radio byl vyvinut ve spolupráci s významnými maloobchodními řetězci, což je ideální pro obchodní svět. Velmi robustní kvalita. Vyberte si alternativu.


Vlastnosti přenosného rádia. Zažijte dobrodružství s vysílačkami Midland XT30! Ruční radiostanice PMR Midland XTje nižší třídou stanic od německé značky Midland.


Hutto nebyl obklopen vojáky a nemusel stále odpovídat do vysílačky. BF-888S PMR4Walkie. Ostatní audio video, Ostatní drobné. Motorola, Midland, etc. Lokalita: Okolí: km Cena od: - do: Kč. Yes, if you have a licence. Midland ICOM Yaesu Two Way Radio Transceiver Walkie Talkie (Black L) 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky