úterý 7. února 2017

Fordiag elm327

ForDiag a ostatní diagnostiky - ForDiag. Nelze připojit interface - chyba. Kabel fordiag a ostatní auta posts 4. Další výsledky z webu forum. Vypaleni DPF umi Fordiag i Focom.


Fordiag elm327

ELM 327-kabel nebo OBD II kabel - Pokec všeobecný - Fórum. Ale já hledám něco, co to umí a tohle vypadá nadějně :-) edit: co takč čtu, tak to není. Pouzivam kabel Fordiag, s vymenenym odporom (nie u TOmina).


Fordiag elm327

Vynikající český diagnostický software Fordiag s interface Bluetooth nejen pro vozy. Ak by ste sa predsa rozhodli pre kúpu,tak na fordy je Fordiag. Prodám diagnostický kabel Fordiag, plně funkční, verze 4. CAN BUS BLUETOOTH, pro TORQUE, FORSCAN, č. Reakce na diskusní příspěvek. Dobrý den, bude tento kabel běžet na Ford Focus 1. Doporučil bych ti kabel fordiag se softwarem fordiag a elmconfig, a hlavně nějaký zkušenosti protože zrovna v budikach bych se být tebou moc.


Free delivery on eligible orders. Chalani mam Fordiag kabel s FDTI chipom, ktory si sam prepina zbernice, s najnovsim firmware. Co sa SW tyka, tak mam Fordiag, Forscan. Nebo to umí pouze Fordiag kabel?


Dále aktuální čas vstřiku se vypočítá. Měl by údajně fungovat program Torque,Torque Pro, Fordiag, Focom a řada dalších, které lze nalézt v recenzích. Slušná apka za tu cenu,mam ju prepojenu cez Fordiag kabel a funguje,len sa s. ELM3USB diagnostický kabel.


UBP bus support for Elm3compatible adapters (as none of them really can work with this bus). Now UBP bus is only. Inzerát byl odebran z oblíbených. Diagnostika na koncernová auta.


Ať už budete používat přiložený software Fordiag nebo alternativní volně. Pecka, a muzes valit ted to mas potvrzeny na 100% ;) me by zajimal i ten fordiag az bude cas. Sapete se funziona anche con Fordiag ? Sem az elm3sem pedig a fordiag elm fokozata sem megy. Sad lehet, kellene egy újabb elm3(pl. ös verzió).


Keep both - I use a laptop for diag as you can occasionally run the. Program FORDIAG pewnie dał by sobie radę, ale jak go zmusić żeby zagadał z ELMem? Serial tai ftdi viritys. To use the OBD reader you will.


Witam, Uzywam od czasu do czasu tego ustrojstwa, gdy mam do czynienia z czyms egzotycznym, typu Hyundai czy inne Toyoty, ale w wersji. EGR a DPF Remover 18.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky