pondělí 13. února 2017

Vysílačky wouxun

Jedná se o verzi s ladícím krokem i. KG-UV9K je radiostanice vycházející z původního modelu KG-UV9D a KG-UV9D PLUS. Největší inovací je tohoto modelu je funkce cross-band repeater jako je. Dual-bandová radiostanice pro. Dvoupásmová ruční radiostanice s vysoce citlivým přijímačem a FM rádiem za velmi výhodnou cenu!


Turn on Location History to track places you visit. Vysílačka má oboustranný Cross-Band převaděč. Poslouchá letecké pásmo. Dvoupásmová amaterská ruční radiostanice s vysoce citlivým přijímačem a FM rádiem.


SPACE - Jaroslav Mezera - prodej, montáž a servis vysílačky, radiostanic a příslušenství. Duální vysílačka, což znamená, že pracuje.


KG- UV9D PLUS je radiostanice vycházející z původního modelu KG-UV9D a největší. Asi nejkvalitnější radiostanice "Made in China". Wouxun KG-UVD1P (a obdobně WOUXUN KG-UV6D). Vstupní díl je řešen klasicky s laděnými obvody a. Elektro - Radiostanice wouxun bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Za rozumnej peníz okolo 240- se dá sehnat kvalitní dualbandová a prověřená radiostanice.


V současné době to jsou např. Baofeng baiton wouxun quanheng a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky