středa 5. dubna 2017

Nfc vizitka

Přiložením telefonu s. Obsah čipu i potisk materiálů si můžete zvolit zcela podle sebe. Vizitka, PFko, leták, samolepka nebo plakát. Vložený čip pojme až 5bytů informací.


Nfc vizitka

Své využití mají také v marketingu, především jako věrnostní zákaznické. Tato progresivní technologie pro přenosná mobilní zařízení nabízí velký potenciál a širokou škálu využitelnosti. Jak takový přenos dat do telefonu funguje, nepotřebuje zdlouhavý komentář. Díky větší paměti je vhodný pro uchovávání většího množství dat ( vizitky, texty, šifry, direktivy, delší URL kódy atd).


Face Wallet digitální vizitka ve světě internetu a byznysu. SwivelCard je papírová vizitka s vyklápěcím konektorem USB pro vzdálený přístup.


Vylepšená verze podporuje dokonce technologii NFC. Pokud dostanete vizitku, naskenujte si. Může to být vaše osobní vizitka, která může lidem poskytnout rychlý. Klasický vzhled se skloubí s budoucností.


Nfc vizitka

Po dotyku s chytrým telefonem pak například mohou otevřít webové stránky či otevřít adresu na. Nebo Vám mohu vizitku.


Vizitky, které Moo nabízí jako „ vizitka budoucnosti “poskytuje„ dynamickou stránku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. NFC vizitky pro Android.


Jedná se tedy vlastně o papírovou vizitku s digitální analytikou. Za to se tam dá ale uložit třeba webová adresa, vizitka s kontakty, identifikační číslo nebo krátká zpráva.


Vizitku je možné poskytovat rovněž pomocí NFC. Tento druh obsahu je i přes svou jednoduchost velmi efektivní, příjemce si totiž i odnese Vaše kontaktní údaje. Prestižní a moderní funkce nejen pro hračičky.


Bílý kruh bez potisku. Ty pak mohou být podobně jako QR kódy umístěny na plakáty, vizitky. Robert Vlach: Vizitky nejsou ani přežitek, ani nutnost. Hromadné odeslání vizitky - prozatím není vůbec funkční a zapracováno, ale u. Je na to nějaká finta v nastavení nebo nějaká externí aplikace?


Papírové USB umí proměnit vizitku, pohlednici nebo leták v malý flash. Možná tam najdete nějaké lístky z MH kreditní karty, vizitky, či něco.


A co takhle kdyby se vám po přiložení klasické papírové vizitky k telefonu automaticky přenesly na ní obsažené kontaktní informace do telefonu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky