pátek 21. dubna 2017

Brondi 400

Vysílačka PMR FX- 4TWIN s velkým množstvím funkcí komunikuje se všemi PMR vysílačkami. Disponuje jednoduchým ovládáním. Záruční a pozáruční servis.


Doprava zdarma na tisíce produktů. Zobrazuje aktuální výběr kanálu a další symboly vysílačky. Tlačítko PTT (STISKNI a MLUV). Prodejte snadno a rychle na.


Vibrační vyzvánění, podsvícený LCD displej, dosah km, kanálů, CTCSS kódů pro každý kanál, VOX. Děkujeme za přihlášení k odběru informací a novinek.


Slibujeme, že vám budeme posílat jen ty nejzajímavější nabídky a akce. Do češtinyDo angličtiny. Nabíjení přímo ze sítě bez kabelu. Dlouhý dosvit a nízká.


Vhodné také jako vybavení profesionálních. Vysielačka PMR FX- 4TWIN s veľkým množstvom funkcií komunikuje so všetkými PMR vysielačkami. Svítilna LP- 4LED. LED baterka, LED epistar dio doba svícení 8h, dlouhý svit, nízká spotřeba.


Brno-město, cena 400Kč, od Franta1na Sbazar. Popis: Prodám elektronickou chůvičku zn. Plně funkční bez vad. Ruční radiostanice vyšší třídy s velkým množstvím funkcí.


Brondi 400

Brondi nabíjecí přenosná LED svítilna LP- 400. Provoz bez poplatků a zvláštních povolení, jednoduché ovládání. Kvalitní brondi nabíjecí přenosná LED svítilna LP- 4za skvělou cenu. Objednejte online na Svarecky-obchod.


Brondi 400

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte. FX CP 4CLASSPAD CASIO. BRONDI FX3TWIN provided by xRECENZE. Auricolari per ricetrasmittente FX- 400. A casa tua in ore. Hai giorni per cambiare idea. Garanzia di anni su tutti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky