čtvrtek 13. dubna 2017

Audi telefon bluetooth

MMI a připojovaný mobilní telefon nesmí být aktivně spojen s žádným dalším zařízením Bluetooth. MMI není spárováno se žádným mobilním telefonem. Mobilní telefon musí disponovat profilem remote SIM Access (rSAP). Která Bluetooth spojení a funkce jsou.


Stiskněte tlačítko TEL. Handsfree Bluetooth sada - verze "Basic-Plus" pro vozy AUDI A A A A Qvybavené navigačním systémem MMI 2G ve které aktivuje tlačítko TEL a. Here is a short "how to.


Jump to:navigation, search. Pokud je telefon vybaven technologií Bluetooth, můžete se připojit ke zvuku Audi.


Audi telefon bluetooth

Rozhraní obsahuje technologii Parrot s nejšiřší podporou mobilních telefonů, a plně se integruje do OEM multimediálního systému. To umožňuje použití. SADA HANDS FREE BLUETOOTH AUDI ACTELEFON zánovní za bezkonkurenční cenu se zárukou dnů na vyzkoušení. Vhodné pro automobily s AMI.


Features and functions at a glance. Audi mobile device database. This USA specific database. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Bluetooth audio adaptér pro vozidla AUDI s AMI systémem, umožňuje bezdrátový přenos hudby z mobilního telefonu do originálního rádia vozidla. Parrot - možná aktualizace softwaru - zobrazení telefonního. Hands free sady › mObridge OEM sady.


Audi telefon bluetooth

Parrot Bluetooth s nejširší podporou mobilních telefonů. Bluetooth adaptér - slouží pro bezdrátový přenos hudby ve formátu A2DP např. Vašeho mobilního telefonu a převedení na běžný audio signál, s připojením. Vi eftermonterar original bluetooth, med funktioner som A2DP, rSAP, AVRCP, WLAN.


Bluetooth audiostreaming (A2DP) adaptér umožňuje bezdrátový přenos hudby z mobilního telefonu do audio vstupu autorádia. Priprema za mobilni telefon dodatno ima bluetooth. Díky této aplikaci můžete pouštět hudbu přes Váš mobilní telefon nebo používat. USB socket (Memory stick not included).


Na vašem mobilním telefonu zadejte. Select TEL on the center console. If you get a message. Ma to aj audi telefon, ma to aj bluetooth ale neviem ho sparovat so svojim mobilom.


Multimedia › Emulatory zmieniarki ArchivPřeložit tuto stránku13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky