čtvrtek 29. června 2017

Blackberry prodam

Blackberry prodam

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Prodám plně funkční mobilní tel. Ztéměř ve stavu nového telefonu. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů blackberry. Blackberry KeyOne NOVÝ! Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Prodam več dobro ohranjenih aparatov iz zaloge večina z dokumenti nekaj brez so delujoči in brezhibni menjave ne pridejo v poštev - cena.


Stav nového kusu, používaný cca týden. Prodam blackberry se vsim kontakt bosakova nikola. Gelové pouzdro Soft Shell zdarma. Vredu ohranjen, kakšna praskica se najde.


Blackberry prodam

Baterija zdrži več kot dan. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE. Ocelové bb broky jsem nezkoušel i když to výrobce povoluje. Nejsou přesné a podle mě ničí drážkování.


V ceně jsou tři zásobníky na diabolky, jeden na bb. Jde o špickový nástroj, excelentně ladí. Má výměnný korpus - jde o dva nástroje v jednom. V idealnom sostoyanii.


Neseryoznix proshu ne bespokoit. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej. Cena: 40CZK bez DPH: 4000. Dostupnost: Skladem, expedice do 48hod. Hlídacího psa mohou využívat pouze registrovaní. R i na dobírku, nikoli do zahraničí.


Podívejte případně přidejte vaše inzeráty. Full frame si nechávám k APSC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky