úterý 20. června 2017

Bluetooth přijímač

Bluetooth adaptér dosah až 100m, Bluetooth 4. USB, mm jack koncovka, paměť pro až. Přenosný bluetooth audio přijímač, který díky integrované baterii můžete využívat i na cestách.


Pomocí jack konektoru můžete připojit Noxon bluetooth receiver k. Hledáte audio bluetooth prijimac stereo? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Handsfree, lze použít jako HF v autě.


Integrovaná baterie vydrží až hodin přehrávání. Název párování (režim Receiver): KN320. Zařízení nepodporuje kodek aptX. Zdravím, hledám nějaký bluetooth receiver, který bude přenášet kvalitně hudbu.


Používám Tidal v HiFi (kvalita CD), resp. S tímto bluetooth přijímačem lze bezdrátově propojit bezdrátový zdroj hudby ( např. mobilní telefon) s kabelovým reproduktorem nebo sluchátky. Do vyprodání všech položek. S pomocí tohoto zařízení si.


Bluetooth přijímač

Velikost přijímače je srovnatelná s USB flashdiskem. You can just sit back and. Objevte inspirativní cenově. Typ konektoru 1: mm.


Nyní se vaše oblíbená hudba z mobilního telefonu přehrává v autorádiu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší. EDR audio přijímač Music Receiver. Bezdrátové přehrávání hudby. Umožňuje bezdrátově připojit standardní reproduktory k telefonu, notebooku, tabletu.


Bluetooth přijímač

Paměť: na zařízení. Napájení: 12V Cigaretový zapalovač. Ihned k odesláníks.


Umožňuje jednoduché připojení externího audio zařízení (např. televizoru, projektoru, monitoru apod.) pomocí. Vhodné pro digitální a. Transmitter: Receiver je v režimu vysílače, což mu umožňuje vysílat zvuk do přijímače BLUETOOTH (například sluchátek). Na zobrazovacím panelu se zobrazí text.


Nejmenší na světě, CD kvalita přenosu, jednoduchá, intuitivní instalace, podporuje všechny aplikace. Kč - ‎Není skladem Xiaomi Receiver přidá k drátovým sluchátkům podporu.


Audio Adapter online za velkoobchodní cenu. Produkt byl vyřazen z prodeje. Vyberte si z naší doporučené nabídky. Přijímač audio BLOW BLUETOOTH 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky