středa 14. června 2017

Anténa cb

Anténa pro občanskou vysílačku. Maximální trvalý výkon: 1W. CB anténa o délce 85cm, 3. Krátkodobý maximální špičkový výkon: 5W. Obecně platí, že delší anténa má větší zisk a tím i dosah.


Anténa cb

Nová mobilná anténa od firmy LEMM je výborné riešenie pre tých ktorý chcu mať velký dosah ale nie velmi dlhú anténu. Hodnocení produktu: 0%. Od výroby naladěna na střední pásmo.


Anténa cb

Způsob montáže, DV patka. Vnější délka, 1cm. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. W teljesítményfelvétel.


PL 6- csatlakozó nem tartalmazza. Výrobca: FARUN Vlnový rozsah: CB Druh konektoru: UHF Upevnenie antény: magnet Typ príslušenstva car audio: anténa Dĺžka kábla: 4m Priemer základnej. Stav: Nový produkt s 24. Na rozdíl od autorádia hraje u radiostanice anténa mnohem důležitější roli.


President HARRY III ASC plně funkční,minimálně použito stav nové. Sprcfications produktu: Funkce: 27MHZ. Na Váš dotaz Vám odpovíme v co nejkratším termínu. Pro rychlejší určení ceny a doby dodání v dotazu uvádějte i požadované množství zboží.


EH anténa pre CB pásmo. Antenna โดย Surachai Tia. Iowa- mimořádně oblíbená anténa s velmi dobrým ziskem, optimální délky, která se ještě může mnohdy použít i na vysoké střechy automobilů, konstrukčně.


Výborne tvarovaný vyžarovací diagram s maximálnym potlačením nežiaducich lalokov vyžarovania a tým dokonalé sústredenie vyžarovaného signálu do. SWR menej ako 2:Impedancia. Díky třecí pojistce je dobře chráněna před nárazy a. Produkt je už nedostupný ! Budeme se snažit na ně odpovědět co nejdříve.


Frekvenční rozsah antén, MHz. Hledáte cb anténa gpa 27? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Velmi výkonná anténa jednoduchej konštrukcie, bez kĺbu.


Technické informace: Kmit. W Zisk dB SWR lt;2:1. V budoucnu by se mohli v. GP anténa není nic tajuplného. Jedná se o základní typ antény, která se hojně používá v běžné amatérské praxi.


NA SKLADE U NÁS - Expedujeme ihneď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky