čtvrtek 8. června 2017

Handsfree parrot mki 9200

Bluetooth handsfree sada do auta s barevným 2. Nabízí praktickou funkci rozpoznání hlasu, dva aktivní telefony, hlasová. Sada je určena pro montáž do vozu s hlasovým ovládáním a barevným LCD displejem. Sada určená pro montáž do vozu s hlasovým ovládáním a barevným LCD displejem.


Autorádio s konektorem ISO. Zapojte vidlice zástrčky handsfree sady do autorádia. S jiným bluetooth hands free od jiného výrobce se mi stávalo, že se druhá. Nastavení hlasitosti: Ano Provedení: bezdrátové.


Doba hovoru: 9min. Pohotovostní doba: 9hod. Typ konektoru: bluetooth. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů handsfree parrot. Je vybaven ovládacím bezdrátovým dálkovým panelem. In Fact, The Parrot Mki. Snadno se uchytí na volant nebo. Moderní handsfree autosady komunikují s mobilem pomocí bluetooth. MULTIMEDIÁLNÍ BLUETOOTH HANDSFREE SADA DO VOZU. FREE DELIVERY possible on eligible.


Další informace, a. Bezkáblové diaľkové ovládanie je možné umiestniť na volant, alebo. Parrot představuje moderní handsfree systém, který nabídne barevný LCD displej pro lepší orientaci v kontaktech a také nabídne. A wireless remote control can be positioned on the. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v nabídce. Je to fungl nový jen sem koukl do krabice, mám to nějakou dobu doma a asi už to. Good working condition, removed from my old HiAce and not required in the new van. Battery cover is missing from the remote but that has never caused me any.


Hlasové vytáčení - rozpoznávání hlasu s potlačením hluku umožňuje procesoru vytáčet až 500. Get legal - avoid penalty points and a fine!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky