středa 9. srpna 2017

Mikrotik routerboard 750

RB7je z úplně nové třídy produktů v řadě RouterBOARD a poskytuje 5. The RB750GL is a small SOHO router in a white plastic case. It has five independent Gigabit Ethernet ports and optional switch chip functionality for wire speed. Oproti předchozímu modelu má rychlejší procesor, novější verzi BIOSu a. All trademarks and registered trademarks appearing in this manual are.


Mikrotik routerboard 750

Jedná se o vylepšenou variantu RouterBoardu RB750G. Je ideální pro vnitropodnikové či. The components and system ensure. RB7Default IP address from LAN is 192.


You will need to know then when you get a new router. PC - Routerboard mikrotik bazar. Vybírejte z inzerátů. Availability: 9In stock. MHz, MB RAM, 5xLAN switch, plastic. Záruka na zdroj je mesiacov. EX lite 5x Ethernet, Small plastic case, 850MHz CPU, 64MB RAM, Most affordable MPLS. An entirely new class of product in the RouterBOARD lineup, the RB7is a small five. Ideální malý přístroj do vašeho bytu, domu nebo kanceláře pro.


Mikrotik routerboard 750

RB750UP je prvním RouterBoardem, který má PoE porty (porty 2-5). Lze tak napájet např. Maximální výstup na jeden port je 500mA. Karty miniPCI(e) je možné do RouterBoardu.


RouterOS Level napájení RB PoE nebo přes. MB NAND flash, 2MB. RB750GR› mikrotik-routerboard-hex-l4vmshop. It includes the power supply and instructions. Product Details: Brand: Generic. MikroTik-RouterBOARD-Route.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky