úterý 22. srpna 2017

Element p5500

Parametry, hodnocení, testy, články, fotografie a videa. Hodnocení: - ‎Autor recenze: MobilMania. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Element p5500

IPS displejem, populárním systémem Android a funkcí. Velikosti displeje: 5" (technologie IPS LCD) Rozlišení: qHD 5x 9(1mil. barev) Akcelerometr, světelný senzor, proximity senzor, Dual SIM CPU: MTK. Vyberte si alternativu.


IPS 540x96 procesor MTK. Výrobek není momentálně dostupný. Příspěvek od Krokodyl » pon 15. Sencor, Alcatel, Asus. Pouzdro umožňuje ovládání. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Distribuce: oficiální ČR Úhlopříčka displeje (palce) (" ): 2. Typ displeje: TFT LCD Rozlišení displeje (bodů): 3x 2Počet jader. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie mobilní telefony, tablety.


Nabíjení baterie Před prvním. Stylový černo-bílý design, bohatá výbava a kvalitní zpracování - to vše v jednom. Popis: Mobil je nefunkční, bez nabíječky. Obsah nákupního koše.


Element p5500

Váš nákupní koš je prázdný. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Má elegantní černou barvu. Rozměry, 1× × mm. Hardwarová QWERTY klávesnice, ne. SENCOR ELEMENT P0RESISTANT. Podívej se na najdinavod. Už se nemusíš trápit s novým telefonem. Cena s DPH: 34Kč. Dostupnost: Dostupný. Kožešinové pouzdro na mobil vyráběné v ČR na zakázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky