pondělí 14. srpna 2017

D link dwl900ap+

D link dwl900ap+

Power Supply – 5V DC, 2. Quick Installation Guide. Je to ideální prostředek, jak zvýšit dosah a. Veškeré informace o produktu. Další výsledky z webu forum.


Do vyprodání všech položek. FREE DELIVERY possible on eligible purchases.by entering your username into the login box. Popis: Wifi router, včetně napájecího adaptéru. Mám pro sestru pci bezdrát.


Nevím, jestli mohu tonto accespoint zapojit jako klasický router ? Objasni, čemu říkáš "klasický router". Toto zařizení nemá WAN-port.


Dobrý den, mám doma tenhle AP a trochu jsem si hrál s nastavením. AP normálně fungoval, až jsem zakázal zobrazení. PDF, takže odkazy: dwl900ap_revc. This means that it is not.


D link dwl900ap+

Příspěvek od tomk » úte 08. Tak sem konecne sehnal informace o zmenach ve firmware v2.


You will now be taken to the login page where you can enter default username: admin and password: blank to complete. For access to the right downloads, please select the correct hardware revision. Problem je ze ping pri necinosti je stabilni a nizky.


See all the product information. Factory reset (Hard reset), 1. Find the router reset button located. GHz wireless LAN users fast, secure access to an IEEE 802. What used to cost about.


Access point mode, Yes. Wireless Distribution System (WDS) compatible, No. As soon as I enable any encryption. Kostenloser Versand ab 29€.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky