pátek 18. srpna 2017

Baofeng

Vynikající citlivost a funkce. Radiostanice › Amatérské ručníelix. Bez problému lze naladit. Visit the site to learn, buy, and get support. Vysílačky Baofeng přehledně na jednom místě. Doručíme do hodin. Zboží značky: Baofeng přehledně na jednom místě. Pravidelné akce a slevy na zboží. Model UR-5R je tak zvaný dual-ban to znamená že je schopný pracovat jak na VHF tak i na UHF. Programovací kabel pro radiostanice Baofeng.


Ideální jako mobilní radiostanice pro radioamatéry. VÝPRODEJ skladových zásob ručních radiostanic BAOFENG UV-8D. Poslední kousky vysílaček v pásmu UHF, kanálů, FM rádio, LED svítilna. Elektro - Baofeng bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Baofeng

Baofeng UV-5R, patří mezi nejoblíbenějších dualband vysílačky na trhu. Airsoftové zbraně značek DBOY, Tokyo Marui. Využití najde v ruzných sportech.


Ruční profesionální dualbandová radiostanice UV-5R od značky Baofeng. Provoz bez poplatků a zvláštních povolení a snadné ovládání. Specializovaný obchod DSTechnik. Having launched the Baofeng series of wireless walkie-talkies and related ancillary products.


Baofeng

VYSÍLAČKA BAOFENG UV-82. OFCOM has pronounced a ban on the sale of this equipment, given that its use may cause interference to. U drazsich vysilacek asi budes mit lepsi prijem za zhorsenych podminek ale pro moje potreby naprosto ok. Baofeng Radio US is the Authorized Distributor of Baofeng products, introducing new range of Baofeng radios.


Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy. Sort by date added - descending.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky