čtvrtek 5. října 2017

Bluetooth do auta

Hands Free do auta pro 3. Aux vstup, pro zařízení současně, NFC, Bluetooth 4. Mute, DSP, 2x USB, neomezená doba hovoru, AutoConnect. Nabízíme autorádia, autohifi, reproduktory, zesilovače, subwoofery, tlumení a mnoho dalších doplňků do auta.


Jabra Drive je bezdrátový headset do vozu, pomocí kterého můžete hovořit se svými známými i za jízdy autem. Stačí propojit mobil s headsetem pomocí bluetooth. Chcete si pustit v autě přes bluetooth hudbu z mobilu, jenže vaše rádio to neumí?


SuperTooth BUDDY, Bluetooth. Parrot MINIKIT Neo HD. Bezdrátové handsfree do auta je skvělým pomocníkem pro všechny řidiče. Buddy zaujme svou malou.


Bezdrátová technologie Bluetooth Vám nabídne plnohodnotný komfort pro Vaše telefonování v autě. CL adaptér, současné připojení až mobilních telefonů. Nakupte Bluetooth sady do.


Zařízení využívá rozhraní bluetooth ve verzi 4. Sada obsahuje nabíječku do auta, USB kabel a sponu, díky níž můžete sadu připojit např. Použití pro: Auto, Provedení: bezdrátové, Nastavení hlasitosti: ano. Bluetooth handsfree do auta doporučujeme zejména lidem, kteří tráví spoustu času ve svém autě. Při nižší hlasitosti není tolik slyšet ‎: ‎Permanentně.


Paměť: na zařízení. Napájení: 12V Cigaretový zapalovač. Ihned k odesláníks. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů bluetooth handsfree do auta.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Multifunkční bluetooth HANDSFREE do auta s FM vysílačem, USB flash, hudebním přehrávačem a mnohem více v jednom. Specializovaný obchod DSTechnik.


Bluetooth do auta

Hobby a zahrada › Auto potřebycs. Kč Bluetooth fm transmitter s handsfree do auta - iPal. Zabudované Bluetooth umožňuje použít transmitter jako bezdrátové handsfree do auta. USB port a micro SD slot umožňuje přehrávání hudby z paměťových médií.


Bluetooth do auta

V kategorii příslušenství do auta najdete například anténní redukci, FM transmitter, autoadaptéry, konektory. Carneo BT-2bluetooth transmitter a receiver.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky