čtvrtek 5. října 2017

Parrot mki9200

Doporučujeme, abyste instalaci přístroje svěřili odborníkovi. Interface pro Ovládání na volantu slouží k propojení ovládacích.


Parrot mki9200

Sada určená pro montáž do vozu s hlasovým ovládáním a barevným LCD displejem. Je vybaven ovládacím bezdrátovým. MULTIMEDIÁLNÍ BLUETOOTH HANDSFREE SADA DO VOZU. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zařízení se sice spáruje s telefonem Hongmi, ale nenačte se telefonní seznam, nejde hlasové vytáčení a hlavně po vypnutí motoru. Ve většině případů provádíme opravy a odblokování mobilů _JINE.


Je to fungl nový jen sem koukl do krabice, mám to nějakou dobu doma a asi už to. Přehrávání SW HF Parrot MKi9xxx. K handsfree sadě lze připojit současně dva telefony, lze přehrávat Mp3.


Bluetooth handsfree sada do auta s barevným 2. Na této stránce si můžete stáhnout Uživatelský manuál a pročíst online. Musí se vlastně obejít rádio i zesilovač, Parrot vyu. Zajímá vás konkrétní detail?


Parrot Software Update Tool - nejnovější verze a recenze. Skladem: externí sklad. Příspěvek Napsal: úte 25.


Lastmanuals nabízí služby sdílení, ukládání a vyhledávání manuálů pro použití hardware a software:. A wireless remote control can be positioned on the steering.


Parrot mki9200

Note : In order to check the wiring, connect the screen before placing it on the dashboard. Ahoj, nemate nekdo zkusenost s hlas. When in Advanced Settings menu select “Factory Reset” and press the centre button on the remote. Nearly 85% of problems with Parrot carkits can be fixed by a simple update procedure.


For information on this procedure. Více info mailem nebo na telefonu. Sada je kompletní a je to nejvyšší řada Parrot. Prodám kompletní hf sadu. Car stereo with an ISO connector. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei.


Reihe weiterer Sonderfunktionen bereit: gleichzeitig Handys. Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK. Compare offers from Parrot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky