pátek 27. října 2017

Obd2 bluetooth android

Obd2 bluetooth android

Android, Windows Hotovo! Adaptér je malý a zapojí se. Bluetooth LE) OBDELM327. ORIGINÁL BLUETOOTH DIAGNOSTIKA OBDELM3ANDROID.


Obd2 bluetooth android

Aplikace asi Torgue Pro je zatím favorit,případně jestli víte o jiné,která je ale v. Super mini ELM3v1. Univerzální bezdrátová diagnostika ELM3(Mobilly OBD -II BT) pro OBDs. Pokud vlastníte OBDII adaptér, pak je aplikace Torque patrně tím.


Hledáte bluetooth diagnostika obdelm3android ? U každého zboží si můžete zjistit i. Free shipping on many items. Whenever you have a check engine. Brand ‎: ‎Veepeak Item Weight ‎: ‎22. Ve spojení s vhodným SW, jako například OBD.


Scaner - Diagnosis coches ELM3v2. Welcome to Stackoverflow! Your question is a little bit broad. OBDII bluetooth diagnostika pro VW Audi Ford Opel Toyota BMW.


This application is an OBDII ECU diagnostics tool that uses a bluetooth ELM3adapter to connect to your car. Nowadays all available car. Used to read and diagnose trouble code, clear.


The latest release can be found here. Barcelos, Vila Boa E Vila Frescainha (São Martinho E São Pedro) Mar. Destaque o seu anúncio por SMS. Simple hook up the adapter to the port.


Nejnižší cena, propagace, slevy, kupony. All you will need is an ELM3bluetooth adapter. Get best price and read. Shop with confidence on eBay!


OBDadapter which pairs without problem, but it does not appear in torque. Harga Konnwei KW9ELM3V1. Do i have to buy an android ? Keep in mind that those on the iOS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky