středa 11. října 2017

Cb radiostanice bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. CB radiostanice Zirkon1. Elektro - Cb radiostanice bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Cb radiostanice bazar

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Případně i konzoly pro. Uniden 49SX - 2x PMR radiostanice. Externí repro k CB apod. Vysílačka CB ALAMAT 407. Radiostanice TESLA PR vysílačka, retro. VYSÍLAČKA VYSÍLAČKY RADIOSTANICE, BATERIE. CB vysílačky a antény bazar. Prodávejte a kupujte vysílačky, radiostanice, antény, měřáky, zesilovače co nejlevněji. Náš Bazar CB, PMR, HAM nabízí denně nové radiotechnické inzeráty.


Pak jste na té správné adrese. AKČNÍ CENA: 45- Kč vč. DPH Adaptér audiopříslušenství CP Commercial-GP Professional. Umožňuje použití audiopříslušenství… Více.


VÁŠ BAZAR CB, PMR,HAM. Vítejte v bazaru radioamatérské techniky na webu OK1NPF. Bazar je určen pouze pro prodej a poptávku radiotechniky a souvisejících.


Napáječ, nabíječka Tesla VYN 0pro radiostanice VXW, WXM a pod. S přiloženým příslušenstvím ji hravě napojíte na externí anténu, aby jste ji.


Výprodej - secondhand - bazar - aktualizace 09. Kompaktními rozměry, reproduktorem v čelním panelu, hloubka. CYKLOSERVIS OTEVŘEN ! Rozdělení radiostanic. Baterie pro radiostanice.


Cb radiostanice bazar

Nabízím nové baterie pro různé radiostanice. Jsme firma co prodává a r. Predám: YAESU FT-8Kupovaná v Anico.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky