úterý 26. prosince 2017

Kenwood vysílačky

Zobrazeno výsledků. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Alinco DJ-175-E Sklad. Technické specifikace. Impedance mikrofonu: KΩ (MAX). Malá kompaktí PMR vysílačka. Vybírejte z 3inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Radio Amateur, Ham Radio License. Baofeng - Duální externí PTT mikrofon S-PTT a reproduktor, typ kenwood.


Kenwood TS990s on display at Hamvention. Kufr na kusů vysílaček Motorola a příslušenství, jako jsou nabíjecí adaptéry, napájení, ruční mikrofony a sluchátka. Vhodné pro vysílačky bez nutnosti povolení.


PTT pro sluchátka, koncový jack je typ kenwood. Spínač PPT je důležité zařízení určené k propojení radiostanice a head-setu, které slouží k rychlé a jednoduché komunikaci v boji. R3U Dual PTT je vyrobené z. Taktický headset typu Bowman vyrobený firmou Big Dragon. Svým vzhledem, provedením a. Přehledové přijímače a. Vysílačky a radiostanice, PMR, CB, letecké, lodní a marine.


Obrázky pro produkt PMR. Prozkoumejte nástěnku „ vysílačky “ uživatele jakubbaborovsk na. Příslušenství pro bezdrátové vysílačky.


Kvalitní, čerstvé a ověřené akumulátory a nabíječky. ICOM pins: vysílačky ICOM, většina vysílaček Cobra. Kategorie, Radiostanice, vysílačky. Rating: - ‎votes - ‎CZK 315.


Ak ma niekto zaujem je to idealna masinka na DX, cena 5euro Kontakt. Baterie a akumulátory pro radiostanice a vysílačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky