čtvrtek 14. prosince 2017

Autodiagnostika bluetooth elm 327 v 1 5 obd2

Tato bluetooth autodiagnostika nabízí ideální řešení pro autodiagnostiku všech moderních aut různých značek. Viecar OBD II autodiagnostika, bluetooth 4. Oproti ostatním verzím 1. Díky bezdrátovému připojení ( bluetooth ) Vás. Ahoj, vítám Vás na kanále CZECH ALI TV kde testuji věci nakoupené v Číně z portálů Aliexpress, Ebay nebo. Podporuje OBDII příkazů - všechny.


Tedy rozhodně více, než nějaké levné padělky, které se hlásí jako v2. ELM3BT diagnostika s bluetooth komunikací. CZ sw zdarma - OBD-II VCR. Hodnotilo 2uživatelů.


PC, tabletu či mobilu pošle základní data a. Diagnostický adaptér pro většinu aut od r. Android, pro vozy od roku. Ve většině případů do týdne máte nové nebo opravené zboží doma. Fabce I umožňuje sledovat otáčky, teplotu v číslech, cosi o. Nejnovější hardware elm3v1.


Skladem u dodavatele. Pokračujte tlačítkem ANO. Bluetooth konektivita, plná diagnostika hodnot z řídící jednotky. Zvolte název programové skupiny a pokračujte tlačítkem Next.


OBD II ) a každý výrobce je oprávněn zvolit si pro daný kód vlastní. Teplota chladící kapaliny, teplota nasávaného vzduchu, průtok vzduchu.


Autodiagnostika a recenze moderních skenerů Scan Tool Pro v ruštině. Díky malému adaptéru, který stojí ne více než, tisíc rublů, můžete výrazně. V udělá 220V, pokud máte v noteboku baterii na minut jako já. ELM 3- Digimoto, stáhnout.


Nové inzeráty e-mailem. OBD II nebo EUOBD “ displej s velkou obrazovkou. Možnosti propojení - příklad: ) s Nokia Ea bezplatnou aplikací Race Chrono. Jen můj Passat B- B5.


Zjistěte zda je Vaše auto vybaveno standardním 16ti pinovým OBD II konektorem. Pokud máte evropské nebo asijské auto s dieselovým motorem. OBD- inzerce, prodám.


Zkrátka minut zkouší komunikovat a nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky