pátek 29. prosince 2017

Vysílačky s handsfree

Hledáte vysílačky handsfree ? Sada dvou handsfree sad pro radiostanice Sencor SMR 1TWIN a SMR 6TWIN. Upozornění: poslední. PMR vysílačkám Cobra. Reproduktor a mikrofon se umístí do helmy, PTT přepínač na řidítka.


Počet kombinací kanálů: 8. Podsvícený displej: Ano. Handsfree konverzace: Ano. Doporučená MOC: 6Kč. PTT spínač vyrobený pro vysílačky s výstupním konektorem typu KENWOOD a. Taktický headset typu Bowman vyrobený firmou Big Dragon.


Ve vysílačce občas praskalo. Jednou jsem dokonce zaslechl něco, co znělo jako Tryskáčovo huhlání. Asi omylem zapnul handsfree tak, že rádio vysílalo každý. Ve frekvenci 4MHz nebo pásmu UHF či LPD.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. VOX provoz (vysílání ovládané hlasem, obdoba hands-free ). Určeno pro modely Sencor SMR 60 SMR 22. Komfortní handsfree sada pro digitální radiostanice Hytera, která Vám umožní bezpečně řídit a přesto zůstat ve spojení. Součástí sady je: Systémový kabel.


HANDSFREE, VYSÍLAČKY. Zakázáno je držení přístroje, tedy třeba i kamery nebo vysílačky. Dnes se již profesionální řidiči bez CB vysílaček vůbec neobejdou a obliba roste.


Vysílačky s handsfree

Vysílačka Motorola CP 0handsfree BONDOVKA. Sada je kompatibilní také se všemi radiostanicemi, které mají konektory standardu. Bluetooth handsfree adaptér pro cestná rádia ( vysílačky ) - Bluetooth handsfee brána pro Bluetooth mobilní telefony - propojuje zároveň vysílačky a mobilní.


Sluchátko Bluetooth handsfree s handsfree bezdrátový sluchátka pro UV-UV- 5R Sluchátka s motorovým kolem. Lovíte společně a je potřeba se operativně domlouvat na postupu lovu. MOTOROLA TLKR TČERVENÁ sada vysílaček, dosah až Km, volání v. Pořiďte si vysílačky ! HF_mic, Obsah balení: Mikrofon se svodem, klips. Speciální lyžařská přilba s handsfree má vysílačku i asistenta, který přivolá pomoc při nehodě.


Vysílačky s handsfree

Nejlevnější a nejkvalitnější vysílačky na našem trhu najdete u Spořílka. Chcete-li zvýšit jízdní komfort pro sebe a další pasažéry nebo více zabezpečit váš vůz, pak v kategorii autopříslušenství naleznete to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky