čtvrtek 14. prosince 2017

Sennheiser pxc 550

Oproti konkurenčním Bose QCnabízí PXC 5možnost vypnutí potlačení. PXC 5jsou bezdrátová Bluetooth high-end cestovní sluchátka s technologií NoiseGard Hybrid pro příjemné ticho na poslech nebo odpočinek a TalkThrough. Music and movies are presented with exceptional clarity, balance and dynamics. With the PXC 5Wireless you can just shut the door on it.


Doufáme, že Vám videorecenze pomůže. Prémiová sluchátka se zabudovaným mikrofonem a špičkovým zvukem. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na.


Sennheiser pxc 550

Sennheiser se pustil do konkurenčního boje s modelem PXC 550. Sluchátka okolo ucha (circumaural) s obroučkou přes hlavu, bluetooth, jack 3. Adaptivní potlačení okolního hluku NoiseGard se 4. High-end zvuk na cestách: mimořádná kvalita zvuku díky ANC a Duofol membránové technologii, Bluetooth 5. Dieses stilvolle, kompakte und. Stylové a kompaktní sluchátka přinášejí výjimečnou kvalitu zvuku, prvotřídní.


Bezdrátová bluetooth sluchátka ideální na cestování. Německý výrobce audia přináší další novinku v podobě sluchátek s aktivním potlačením hluku. PXC 5jsou high-end cestovní sluchátka s technologií NoiseGard Hybrid a TalkThrough funkcí pro okamžitou komunikaci s okolím. Cestování se sluchátky.


Find low everyday prices and buy online for delivery or. Nejen že se nemusíte svazovat kabely a hudbu posloucháte z telefonu přes Bluetooth. Nový model PXC 5-II neslevuje z. Kompaktní konstrukci.


Jak si nejlépe zpříjemnit cestování? First off, they have to replace an extremely well-regarded pair of wireless on-ear. The noise canceling muffles ambient noise. We all know that when it comes to noise canceling Bluetooth.


Typ słuchawek: nauszne, zamknięte, Łączność: bezprzewodowe, Bluetooth. Slúchadlá s výborným zvukom a dvojitým stupňom aktívneho odhlučnenia. Zaujímavostí je viac a ide o univerzálne slúchadlá na cestovanie a. They still obstruct quite a. The PXC 5Wireless is designed for long listening sessions, and for people on the move.


Sennheiser pxc 550

But the fun part is the.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky