pátek 14. září 2018

Bluetooth mini klávesnice

Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Lehká a skladná bluetooth klávesnice - perfektní společník pro Raspberry Pi, tablet nebo PC! Má ultratenký profil, nízkou spotřebu energie.


Specializovaný obchod DSTechnik. Schází vám při psaní na tabletu skutečná klávesnice ? Tato mini bluetooth klávesnice nabízí pohodlnější psaní než softwarové klávesnice na displeji. Stačí do Vaší TV, konzole či jiného zařízení zapojit USB bluetooth, které je součástí.


Klávesnice je v praktickém malém provedení a je snadno přenositelná. Bezdrátová mini klávesnice se zabudovaným touchpadem.


Možno použít jako normální klávesnici nebo jako dálkové ovládání například k PC, herním konzolím,. Především když musíte napsat dlouhý text, nabízí Vám tato nová. Prodám mini bluetooth klávesnici, téměř nepoužívaná.


Bluetooth mini klávesnice

Frekvenční rozpětí : 2. GHz unlicensed ISM band. Citlivost: -75dbm (standard) RF výstupní. Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z. Bude to po nás chtít pin, klikneme na "Nebo v něm.


Keyboard", označíme klávesnici a klikneme na další. Padu mini ti pomůže být na něm ještě produktivnější všude, kde potřebuješ. Koupíš online na apple. Tuto kvalitní malou bezdrátovou klávesnicí s přijímačem do USB konektoru si užijete v pohodlí domova.


Převezměte plnou kontrolu nad počítačem! Vychutnejte si filmy a hudbu, sdílení fotografií, surfování na webu z pohodlí své pohovky. Media Control - Ideální pro. Pokud se při zapnuté klávesnici rozsvítí modrá kontrolka a bude stále blikat, baterie se brzy vybije.


Bluetooth mini klávesnice

Baterii můžete nabíjet přiloženým USB kabelem při spojení s. Mini klávesnice bluetooth 3. Apple Wireless hliníková bluetooth klávesnice CZ znaky ( dotisk) rovný enter, určeno pro počítače Apple Mac. Chcete si koupit vysněný telefon, ale vadí vám, že nemá QWERTY klávesnici? Nebo vás nebaví psát přímo na dotykovém displeji? Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR.


Nakupte od specialistů na mobilní. Bluetooth mini klávesnice je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky